App tips ♥

song pop
Jag är helt besatt av denna appen för tillfället.. Det är som draw something fast man gissar låtar och artister istället. Tycker att alla med iphone/android (tror det finns på både och) ska ladda ner den.(VÄLDIGTBEROENDEFRAMKALLANDE)
 

Dag 8 - Jag för ett år sen

väldigt dålig bild.. men detta är nästan precis ett år sen (mallorca 2011) 
 

Jag är beroende..

.. av dessa två bloggarna: 
http://onedirectionnovell.blogg.se
http://onednovell.blogg.se
Det är alltså noveller om one direction, haha.. har typ läst alla nu. Så kan det gå när man inte har något annat att göra. Men de som äger bloggarna skriver riktigt bra och när man väl börjat läsa så går det inte att sluta. TIPS TILL ALLA SOM HAR TRÅKIGT OCH GILLAR ONE DIRECTION
 

This is not about you anymore

Hej bloggen. Har precis ätit "frukost". Vaknade vid tolv idag vilket var skönt. Idag har jag absolut inget planerat, fast det kan vara skönt att bara slappa innan vi åker. Hela nästa vecka har jag ju fullt upp, så jag behöver nog dessa dagarna innan för att ladda. Gör nog både dag 8 & 9 idag, vill ha dagsaken klar innan måndag. Bloggar mer senare som sagt, puss ♥
 

Statistiken börjar gå neråt..

Igår hade jag den sämsta statistiken sen jag startade bloggen, idag verkar det bli ännu mindre än det!  Men bryr mig inte så jättemycket om min statistik, bara att jag har några läsare blir jag glad av! Imorgon får jag väl börja packa lite smått till partille, det är sjukt hur taggad jag är på detta. Hoppas på fint väder såklart, vi spelar ju våra matcher utomhus på konstgräs. Godnatt läsare ♥
 

Dag 7 - Något som betyder mycket för mig

Min familj är såklart det som betyder allt för mig. Dom finns alltid där och lyssnar. Haha, min familj är inte normal om man säger så.. Älskar de mest i hela världen ♥
 
 
Inte hela min familj, en utav mina bröder fattas. 
Australien 05/06 ♥
 
 
 

Fredagsmys!

Kom hem från Amy vid sex, tack för dagen ♥ Har precis ätit lite chips och ska snart äta grillat med la familia. Imorgon har jag inget planerat, men får väl se om någon vill träffas. Sjukt varmt det är ute idag förresten. Över 22 grader :) 
 

Där fick jag så att jag teg

Ja, att sova länge fick jag betala för idag. Vaknade vid 6 och kunde inte somna om. Så jag gick upp och tänkte att nu har jag gott om tid att äta frukost, göra mig i ordning osv. Men det ända jag har gjort är att spela på ipaden.. Nu helt plötsligt fick jag lite bråttom för jag sticker till Amy om en timme. Wooopsie, typiskt mig. Bloggar mer senare, puss ♥ 3 dagar kvar!
 
saaaaaknar ♥

Dag 6 - Vad jag hade på mig idag

Ja, idag hade jag bara på mig myskläder. Så jag visar kvällens outfit istället ♥

 
enkel sommaroutfit. 
Linne - Bershka
Shorts - Bershka 

Härligt väder!

Det verkar som det har blivit lite sommar i Sverige ändå! Hoppas det håller i sig till nästa vecka också. Har precis kommit in, satt på trädäcket, åt hallon & lyssnade på skön musik. Ska strax göra mig i ordning inför ikväll. Dag 6 kommer upp innan jag åker ;) 
 

Musik tips

Alla måste lyssna på Jusitn Biebers nya album, riktigt grymt! Är inget fan direkt men gud vad hans låtar är bra från detta nya album "believe". Jag har fastnat för tre låtar som heter:
(klicka på låtarna för att höra på dom)

det är ju inget fel på hans utseende heller.. 

Godmorgon.. eller något

Vaknade vid halv ett.. Känns väl sådär att sova bort halv dagen. Men sen jag kom hem från Mallorca har jag inte vaknat innan elva en enda dag! JAG ÄR HELT ÖVERTAGGAD TILL PÅ MÅNDAG! Idag har jag inget på schemat på dagen. Ikväll ska vi iallafall till Oscar och fira honom i och med att han blir 15 år idag, grattis!

2 år sen idag.. Saknar dig obeskrivligt mycket! Världens bästa farfar. ♥
 

SPAANIEN! ♥

YAAAAAAAAY! Spanien är i Final! Mest det jag ville säga, hehe. Ska nog snart gå och lägga mig i think. Imorgon har jag ingenting planerat.. På fredag träffar jag iallafall Amy, riktigt längesen vi träffades. Har saknat henne något sjukt! Ni får sova så gott, godnatt ♥
 

Dag 5 - Din bästvän

Jag har två allra bästa vänner! Det är Robyn och Emma. Därför kommer jag att skriva om båda för det är omöjligt att välja någon utav dom. 
 
Robyn Johansson 
Har känt dig exakt hela mitt liv i och med att våra mammor är vänner. 
Vi har så otroligt mycket minnen! Vi har både bra och dåliga minnen men alla är lika värdefulla. 
Tänk på allt vi har gjort tillsammans. Tappat pizzan.. klassiker. Kissat på oss i vilda musen när vi var typ sju? 
Alla gånger vi varit i Mallorca har varit helt underbart roliga. Haha, allt är kaos när vi är i närheten.. The typical Robyn och Wilma! Det ända som hindrar oss att träffas är de 55 milen som är i mellan oss två..
Du vet inte hur mycket jag saknar dig varje dag som går?!?! Det spelar ingen roll om vi inte har träffats på ett halvår eller vi precis har sagt hejdå. Jag saknar dig lika mycket ändå.. Det är tufft att vara så långt ifrån varandra men vi vet att vi snart ses igen. JAG ÄLSKAR DIG ÖVER HELA UNIVERSUM MIN BÄSTA VÄN! Du får alltid mig att le!
 
Emma Svensson 
Det är galet att vi har känt varandra i 9 år nu. Så mycket minnen som aldrig kommer att glömmas bort. Du är den utav mina vänner som jag umgås mest med. Vi kan skoja om nästan vad som helst utan att någon av oss tar illa upp. Ibland kan vi reta oss på varandra men vadå? Vi vet ändå hur mycket vi betyder för varandra. Har du tänkt på att vi aldrig har haft ett riktigt bråk. Vi har alltid hållt ihop som helan och halvan. Aldrig sviktit varandra. Att ha en vän som dig är guld värt. Jag kommer aldrig lämna dig min älskade momin! Du är bäst, jag älskar dig obeskrivligt mycket ♥ 
 
 
 
 

Dag 4 - Intresse

Har ganska många intressen egentligen. Handboll, vara med vänner, fota, musik och lite allt möjligt. 
Jag spelar handboll 3 gånger i veckan och älskar det! Jag har ett underbart lag som alltid är glada och alla är snälla mot varandra. Jag har spelat handboll i 2-3 år nu. I höstas bytte jag klubb till Ov och jag har inte ångrat mig alls.  Skolveckor så är jag oftast inte med någon efter skolan. Träning och läxor går före. Helgerna går oftast till match och att umgås med vännerna. Nu på sommarlovet så har jag så mycket tid för mina vänner som behövs vilket är jätteskönt! Fotar gör jag lite då och då. Har inte så mycket intresse för det som förra året. Men jag fotar iallafall någon gång i veckan! Jag fotar, naturen, saker, människor, djur, vatten och allt annat som finns.. 
Jag har en ganska blandad musiksmak. Just nu lyssnar jag mycket på one direction i och med att jag har blivit lite små beroende av dom (fråga mig inte varför). Det är bara att fråga om ni undrar något! 
 

OJOJ FÖRLÅT!

AHHHH! Har ju helt glömt bort dagsaken.. Förlåt! Har precis kommit hem från säsongens sista träning och ska hoppa in i duschen sen ska jag skriva några dagar.. Om jag hinner för sen är det SPANIEN - PORTUGAL
 

At Emmas place

Nelly blev sjuk idag så jag stack till Emma istället! Vi har just ätit lite och vid halv fem åker vi till sista träningen innan partille. Nu dansar Ëmma hula hula dans för mig så nu ska jag slå ner henne. Hejdå ♥
 

Vad är vänner?

Vänner är något som man inte kan leka med. Vänner är något man inte ska prata illa om. Vänner är något som man älskar. Varför är det ändå så att "vänner" ibland bara skiter om en? Varför göra en vän illa? Mina vänner är världens bästa. Jag har inte valt mina vänner utan vi har valt varandra. Jag bryr mig inte ett dugg om hur mina vänner ser ut. Det är insidan som räknas ♥ kom ihåg att inte vara med personer som får dig att må dåligt.. det gör dig bara svagare.
 
 
 
 

Beauty and A Beat ♥

Beauty and A Beat - Justin bieber. UNDERBAR LÅT ALLA MÅSTE LYSSNA
Cyklade hem från Michaela vid fem, tack för dagen älskade vän! Vi tog massor med bilder som jag tänkte dela med mig av i detta inlägget. Blev några riktigt bra! Imorgon ska jag vara med min lilla Nelly. Längesen vi va nu, så det ska bli kul. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det kommer vi nog på. Imorgon är även sista träningen innan partille. Nu är det nästan 100 % att vi åker till Usa i tre veckor nästa sommar. New york, LA, San diego, Washington och mycket mer, sjukt taggad ♥ Kram sålänge!
 
(vi är lite speciella.. men vem bryr sig? YOLO!)

Hos Michaela

Sitter hos Michaela och flummar litta. Vi ska fota lite idag sen bara ha allmänt roligt! Nu ska vi dra hejdå <3

Tagga att inte kunna sova i natt

Det är den läskigaste filmen in my life.. WWAAAAH. Håller på att dö här i soffan.. 

Tips för träningen

  • Ät en frukt en halvtimme innan träningen om du känner dig hängig, det piggar upp!
  • Dagen du ska träna är det viktigt att du äter alla måltider, då gör du en mycket bättre träning och får mer utav den. 
  • Om du är ute och joggar ha musik i öronen, det hjälper mer än vad man tror.
  • Om du har träningsvärk, var inte rädd för att träna med det.. Du blir snabbare av med den om du tränar. 
  • Efter ett hårt träningspass så varva ner och ta det lungt ett tag så kroppen hinner återhämta sig. 
  • Om du får ont någonstans när du tränar, säg till din tränare så att det inte blir värre. Om du tränar ensam så kan du undvika att träna den delen av kroppen tills du har kollat upp det. 
  • Stretcha efter träningspass där du använder kroppdelar du inte brukar. Då slipper du träningsvärken!

You're beautiful, you should know it!

Hård träning idag och jag gillar det! Märktes lite att jag inte hade tränat på två veckor,men jag klarade det! Imorgon har jag inget planerat, ska träffa Julia i veckan så ska se om hon kan träffas lite imorgon. Vid halv 10 kryper jag ner i soffan och tittar på wallander med min familj. Ha en bra kväll läsare :) 
 

And i just say bombombom ♥

Michaela stack nu, har haft riktigt roligt! Taaaaaaaaack kåmpis. Träning snart, har inte tränat på två veckor så jag är på G idag! Ja som sagt sticker vi till partille om en vecka. Världens största handbollturnering för ungdomar. Det är något av det roligaste på året! Så jag längtar så att jag nästan spricker. Nu måste jag packa litta, hejdå 
 

Besök Michaelas nya blogg!

Hjälpte nyss Michaela att skaffa en ny blogg. TYCKER ATT ALLA SKA BESÖKA DEN! 
http://michaelanadja.blogg.se
Kände att designen blev ganska lik men, men whatever jag suger på design på blogg.se 
 

Crazy night ♥

Hej bloggen. Ganska dålig uppdatering igår vilket jag beklagar. Jag och Michaela var uppe till fyra och snackade skype med Becki, Tåbbe och Emil. Haha, så sjukt roligt! Idag är jag med Michaela fram till halv fem sen så sticker jag på träning. NÄSTA VECKA STICKER VI TILL PARTILLE :D 
 
 
 

Hänger med knotte

Hej bloggen. Köpte bara ett par mjukisbyxor på Väla idag. Nu sitter vi på mitt rum och har nyss kollat film, hehe no comment. Knotte har damp så jag får väl joina henne. Snart kommer lite gäster hit så vi får väl vara lite sociala med bligge. Heeeråå 
 
(misstolka INTE denna bilden..)

Off to VÄLA!

Yepyep, väla next med Michaela, Emelie och Louise. Hittar säkert något roligt för resten av mina presentkort. Michaela sover här i natt, så vi uppdaterar mer när vi kommer hem, puss och heeeeeeej 
 

Nu går jag och dejtar kudden

Vem vinner?

SPANIEN VS FRANCE 
Vem vinner idag? HEEEEEEEEJA SPANIEN ♥

Länkbyte med http://emmasfotoon.blogg.se

(klicka på bilden för att komma till Emmas blogg)

Emmas bloggar om sin vardag. Hon spelar handboll och fotar mycket. Varje inlägg så lägger hon in minst en bild, alla bilder är riktigt fina! Jag tycker att ni ska kolla in min bästa väns blogg. Den är hundra procent värd att titta in på. Klicka på bilden och gör henne glad. 

Dag 3 - Fem saker ni inte visste om mig

- Jag har inga riktiga syskon, bara två halvbröder men tar det som mina riktiga
- Jag tycker att det är lättare att lära känna en kille än en tjej
- När jag har gått ut gymnasiet ska jag och Robyn flytta till Mallorca och jobba där en säsong
- Jag älskar one direction 
- Jag vill jättegärna till Usa och England!
 

MIN KVÄLL ÄR RÄDDAD

Denna godingen ska jag mysa med framör fotbollen med min familj. Vi ska även grilla och bara ta det lungt!
KVÄLLEN ÄR RÄDDAD ♥

Lika som bär?

Tror jag ska börja med lika som bär eller något liknande! Vill inte bara prata om min vardag.. Blir iallafall inget med Michaela idag, får bli imorgon istället. Sitter i bilen och ska följa med och handla, har inget annat för mig.. KAN DET BLI SOMMAR NÅGON GÅNG?!?!

Länkbyte med http://lifeisgreen.bloggplatsen.se ♥

(klicka på bilden för att komma till Gabriellas blogg)

Gabriella är en tjej som bloggar om sin vardag, handboll och lägger ut foto som hon fotar. 
Hon lägger ut mycket bilder vilket gör att bloggen blir rolig att läsa. Hon skriver inlägg som inte är tråkiga att läsa utan är oftast ganska långa med mycket innehåll! KLICKA IN PÅ HENNES BLOGG OCH GÖR HENNE GLAD :D 

Någon som vill göra ett länkbyte?

READ THE RUBRIK! Bara kommentera om ni vill göra ett länkbyte så gör vi det :) 
Vaknade för drygt en timme sedan. Sena nätter = sena morgonar. Idag sover jag kanske med Michaela, inget bestämt men jag tror det blir så. Längesen vi träffades iallafall. Dag tre kommer senare idag så håll ut! 
 

Dag 2 - Bloggar jag läser (försenat)

Jag läser många av mina kompisars bloggar. Några jag läser dagligen är: 
Emmas blogg - http://emmasfotoon.blogg.se
Gabriellas blogg - http://lifeisgreen.bloggplatsen.se
Robyns blogg - http://robynvictoria.blogg.se
Felizias blogg - http://mittfelizia.blogg.se
Sannas blogg - http://ssannanilsson.blogg.se 
Nellys blogg - http://desinels.blogg.se
 
Jag läser endast en känd blogg just nu och det är: 
Alexandra Nilssons (kissies) blogg - http://kissies.se
 

X-man

Kollar x-man med Oscar just nu. Känner att jag inte riktigt hänger med i den. Jag och Emma hann inte se klart paranormal activity innan men det gör vi nog nästa gång. Ganska seg film ändå.. BLOGG.SE APPEN KAN ÄTA BAJS.. FUNKAR JU INTE ALLS WÄÄÄÄÄH. Ha en fortsatt bra midsommar :) 

Paranormal Activity.

Jag kommer säkert att kissa ner mig.. MEN NU SMÄLLER DET AHHHH! Känner dock att vi är väldigt efter.. Bloggar mer senare om jag överlever detta.
 
 

Det är en vanlig dag och jag har det bra!

Jag och Emma sitter och lyssnar på lite gamla låtar. Just nu är det En vanlig dag - Ulrik Munther, den är fortfarande bra! Emma ville att jag skulle blogga, men jag har inget intressant att skriva direkt. 
vad har jag gjort för fel? svara mig.. det blir inte bättre av att du unviker mig. vad har jag gjort? 
 
 
 

Vill bara gå och gömma mig i en håla

Ja, just så känner jag. MITT ANSIKTE ÄR HEEEMSKT! Utslagen har dock gått ner men det ser ut som små finnar.. Sen är jag torr i hela mitt ansikte, mina läppar spricker och ser ut som om jag inte äger något lypsyl och flagnar sönder vid halsen.. Drog lite där och.. ja det skulle jag inte gjort för nu är jag alldeles röd där.. Men Emma kommer hit nu om ett tag och livar upp mig! Ikväll ska vi till kompisar i rydebäck, typ tradition, hehe. IDAG FYLLER MIN BROR 21 ÅR! GRATTIS BROOOOOOSCHEN! ha en bra midsommar :) 
 

MIDSOMMARAFTON ♥

Dag 1 - detta är jag

Jag heter då Wilma och bor i Helsingborg som ligger i Skåne. Jag trivs här väldigt bra och har underbara vänner. Min familj består av min mamma, pappa, min hund och mina två storebröder Mikael och Marcus, men endast Marcus bor kvar här hemma. Min hund heter Ester och är 5 år. Hon är min bästa vän och ger mig alltid glädje när jag är ledsen. Jag är född 1998 alltså har jag nyss blivit fjortis! Jag går i en skola i stan som jag trivs ganska bra på. På fritiden spelar jag handboll flera gånger i veckan, det är något jag verkligen älskar. Sen spenderar jag mycket tid med mina kära vänner. Har även en kamera som jag fotar mina flesta bilder med. Just nu har jag inget större intresse av den, det går i omgångar. Ställ gärna frågor om ni vill veta något mer, kraaaaam 
 
bilden på mig och mina bröder är två år gammal ♥
 
 

BLIR GALEN

VAD FAN HÄNDER MED MIN HUD?!?!??! 

10 dagar om mig själv

Dag 1 - Detta är jag 
Dag 2 - Bloggar jag läser
Dag 3 - 5 saker du inte visste om mig 
Dag 4 - Intresse 
Dag 5 - Din bästavän
Dag 6 - Vad jag har på mig idag 
Dag 7 - Något som betyder mycket för dig
Dag 8 - Jag för ett år sedan 
Dag 9 - Planer för sommaren 
Dag 10 - 5 saker jag vill göra innan jag dör

Inga svinkoppor = Glad tjej

Yepyep, inga svinkoppar var det iallafall. Läkaren visste inte riktigt vad det var men antagligen bara lite utslag som går bort snabbt, skönt. Imorgon är det midsommar, har inte riktigt klart om vad jag ska hitta på men det löser sig! Riktigt härligt väder idag, men känner inte riktigt att jag vill gå ut bland folk och hitta på något så som jag ser ut med mina utslag. Men det är iallafall bättre än i morse. Har inte presenterat mig på bloggen så tänkte göra en klassiker när man skaffar ny blogg. 10 dagar om dig själv (eller vad det nu heter). Börjar nog nästa inlägg :) 
 

Vårdcentralen next

FML! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Ja, fml just nu. Tror jag har fått svinkoppor. Skulle egentligen träffat Julia och gått på HIFs träninsmatch men det sket ju sig nu i och med att det smittar.. AHHHH BLI TOKIG. Bli nog ingen midsommar heller för min del. Tagga sitta inne i typ en vecka nu tills det har slutat smitta. MITT LIV SUGER JU NU WÄÄÄÄÄÄÄH!
 

Natthumor på högsta nivå :D

Godnatt bloggen

Säger godnatt för idag. Tror jag ska sätta på en film, kommer nog däcka efter halva.. Kommer bli bra uppdatering imorgon så kolla in då också. Men jag får inte rätt på det med iphone appen.. GODNATT

saknar dig redan allt för mycket, världens bästa ♥

Shop until you drop

Här är då kläderna som jag köpte på Mallorca. Kläderna kommer från Zara,Bershka & Madonna
 

Bilder från Mallorca 2012

Åkte i lördags och kom hem i natt. Inte så många dagar men så roligt vi har haft! Allting har varit helt perfekt, underbart att åka på semester med sin bästa vän! Här kommer i alla fall lite bilder från vår resa, enjoy :) 
 

Ny bloggstart!

Ja äntligen! Nu startar jag min nya blogg på riktigt, har saknat att blogga! Kom hem från Mallorca i natt och har haft det riktigt härligt. I nästa inlägg så slänger jag in en bildbomb från dagarna där, sen även all shopping. Hoppas att jag har fått med mig läsarna från min förra blogg och jag hoppas ju förstås på många nya! Är inte alls klar med designen men ni får stå ut sålänge! Kram ♥
 

Ska försöka fixa det!

Ska jobba med bloggen ikväll och se om jag kan fixa en okej design. Skriver mer senare, puss ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

martinsenz.blogg.se

Tjej / 14 år / Handboll / Fotografering / Vardag

RSS 2.0